Statenweg 134-d

Statenweg 134-d

Statenweg 134-D te Rotterdam
Oppervlakte pand
315 m2
Prijs
€ 4,950
Details

TE HUUR
Statenweg 134-d te Rotterdam

 

Betreft: Multifunctionele bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van ca. 315m², nabij het Vroesenpark in de wijk Blijdorp, met een snelle verbindingsroute naar het centrum van Rotterdam en de rijksweg A 20. Het object bevindt zich in uitstekende staat en heeft intern een zakelijk doch aangename en lichte uitstraling. In overleg is deze ruimte beschikbaar voor horeca activiteiten.

 

Indicatieve oppervlakte en indeling: De begane grond heeft een totale oppervlakte van ca. 160m². Deze is onderverdeeld in diverse vertrekken, onder andere afgescheiden door een glazen scheidingswand en diverse niveau verschillen. In de onderbouw bevindt zich een kelderruimte.

 

Voorzieningen:

– Alarm installatie

– Directie kamer met een automatische schuifdeur voor de privacy

– c.v. installatie

– Gladde afgewerkte wanden en plafonds

– Diverse verlichtingsarmaturen

– Parketvloer

– Luxaflex voor de raam partijen

– Kastenwanden

– Data bekabeling

– Nette keuken

– Twee toiletten

– Tuin aan de achter en voorzijde

– Twee entrees

– Airconditioner

 

Huurtermijn: De huurtermijn is vijf jaar met een aansluitende periode van vijf jaar

 

Oplevering: Per direct

 

Huurprijs: De huurprijs bedraagt € 4.950,00 per maand onbelast met BTW

 

Voorschot servicekosten: Nader overeen te komen

 

Omgeving: Blijdorp is een wijk in het noorden van Rotterdam en maakt deel uit van het stadsdeel Rotterdam-Noord. In de wijk wonen ongeveer 10.290 personen. Met het Vroesenpark om de hoek en mooie statige straten is de wijk Blijdorp niet voor niets en beschermd stadsgezicht. Ten zuidwesten van Blijdorp bevindt zich Diergaarde Blijdorp, de dierentuin van Rotterdam. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor er makkelijk toegang is tot het centrum. Daarnaast is er ook een snelle verbindingsroute met de onder andere rijksweg A20.

 

Huurprijsherziening: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Huurgarantie: Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten.

 

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

 

Staat van Oplevering: Het gehuurde wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren en waarvoor verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) en in huidige staat om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

 

Bijzonderheden: Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

 

Inlichtingen:
De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.

‘s-Gravendijkwal 60-a

3014 EG ROTTERDAM

Telefoonnummer: 010 – 4331160

Website: www.devroedtbhv.nl

E-Mail: info@devroedtbhv.nl

 

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

 

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

 

 

 

Locatie
010-4331160info@devroedtbhv.nlwww.devroedtbhv.nl