Te Huur Middellandplein 26-B te Rotterdam

Te Huur Middellandplein 26-B te Rotterdam

Middellandplein 26-a
Oppervlakte pand
131 m2
Prijs
€ 1,625
Details

Object

Aan het Middellandplein 26, nabij het nieuw aan gelegde “horeca- evenementenplein bieden wij aan te huur, een winkelruimte met een totale oppervlakte van ca. 131 m². Het Middelandplein is een lange winkelstraat die begint in het centrum van Rotterdam en loopt tot aan de Lage erf Brug, Vierambachtsstraat te Rotterdam. Deze straat heeft de afgelopen jaren veel aandacht gehad vanuit de gemeente Rotterdam in samenwerking met de bewoners en ondernemers is de straat. Er wordt en is hard gewerkt om de branchering naar een hoger niveau te brengen en doormiddel van subsidies zijn al diverse, winkelpuien in oude staat hersteld en of gemoderniseerd

  

Indeling met Indicatieve Oppervlakte

De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 131 m² welke is onderverdeeld in ca. 100 m² begane grond en ca. 31m² entresol.

 

Voorzieningen

In overleg

De ruimte zal casco worden opgeleverd waarbij alle aanwezige voorzieningen en aanbouw om niet in gebruik worden gegeven aan de huurder

 

Bereikbaarheid

Het object is goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende betaald en gedeeltelijk vrij parkeren in de omgeving.

 

Huurprijs

€ 1.625,00 per maand excl. BTW

 

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

 

Huurprijsherziening

De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijzigingen van het jaarprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijsindex Laag (CPI) reeks Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Omzetbelasting

Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten aan de Inspectie der Omzetbelastingen om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

 

Huuringangsdatum

In overleg.

 

Huurtermijnen

5 jaar + 5 optie jaren.

 

Zekerheidsstelling

Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting.

 

Omgeving

Het Middellandplein ligt in de vooroorlogse wijk Het Nieuwe Westen ligt tussen de Heemraadssingel en de Schie in de deelgemeente Delfshaven in Rotterdam. In deze wijk wonen ruim 18.000 mensen. Het Nieuwe Westen is de grootste van de Delfshavense wijken en tevens

de wijk met de hoogste bevolkingsdichtheid van de deelgemeente.

 

Bestemming

Detailhandel

 

Staat van Oplevering

Het gehuurde wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren en waarvoor verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) en in huidige staat om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

 

Bijzonderheden

Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

 

Inlichtingen

De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.
’s-Gravendijkwal 60-a
3014EG Rotterdam
telefoonnummer: 010-4331160
telefaxnummer: 010-2130840
website: www.devroedtbhv.nl
e-mail:
info@devroedtbhv.nl

 

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

 

 

Locatie
010-4331160info@devroedtbhv.nlwww.devroedtbhv.nl