2e Middellandstraat 6 – B te Rotterdam

2e Middellandstraat 6 – B te Rotterdam

2e Middellandstraat 6-B te Rotterdam
Oppervlakte pand
95 m2
Prijs
€ 1,925
Details

TE HUUR 2e Middellandstraat 6-B te Rotterdam

 

Object

Aan de 2e Middelandstraat 6 bieden wij aan te huur een op hoogwaardig niveau zowel intern en extern gerenoveerde winkelruimte met een totale oppervlakte van ca. 85 m². De 2e Middelandstraat is een lange winkelstraat die begint in het centrum van Rotterdam en loopt tot aan de Lage erf Brug, Vierambachtsstraat te Rotterdam.

Indeling met Indicatieve Oppervlakte
De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 85 m² welke is onderverdeeld in ca. 70 m² begane grond en ca. 15m² entresol ( verblijfsruimte ) 10m² souterrain.

 

Voorzieningen
– Glad gestuukte wanden en plafond

– Toilet

– Pantry

– c.v. installatie

De ruimte zal casco worden opgeleverd waarbij alle aanwezige voorzieningen om niet in gebruik worden gegeven aan de huurder

 

Bereikbaarheid
Het object is goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende betaald en gedeeltelijk vrij parkeren in de omgeving.

Huurprijs
€ 1.925,00 per maand excl. BTW

 

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

 

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijzigingen van het jaarprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijsindex Laag (CPI) reeks Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten aan de Inspectie der Omzetbelastingen om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

 

Huuringangsdatum
In overleg, doch spoedig

 

Huurtermijnen
5 jaar + 5 optie jaren.

 

Zekerheidsstelling
Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden huurverplichting.

 

Omgeving
De 2e Middellandstraat ligt in de vooroorlogse wijk Het Nieuwe Westen ligt tussen de Heemraadssingel en de Schie in de deelgemeente Delfshaven in Rotterdam. In deze wijk wonen ruim 18.000 mensen. Het Nieuwe Westen is de grootste van de Delfshavense wijken en tevens de wijk met de hoogste bevolkingsdichtheid van de deelgemeente.

 

Staat van Oplevering
Het gehuurde wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren en waarvoor verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) en in huidige staat om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

 

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

 

Inlichtingen
De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.
’s-Gravendijkwal 60-a
3014EG Rotterdam
telefoonnummer: 010-4331160
telefaxnummer: 010-2130840
website: www.devroedtbhv.nl
e-mail: info@devroedtbhv.nl

 

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt
Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

 

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd

Locatie
010-4331160info@devroedtbhv.nlwww.devroedtbhv.nl