Schiedamseweg 41-43 Rotterdam

Schiedamseweg 41-43 Rotterdam

Schiedamseweg 41, 3026RE Rotterdam
Oppervlakte pand
289 m2
Prijs
€ 3,750
Details

TE HUUR
Schiedamseweg 41-43 te Rotterdam

 

Object
Te huur één van de grootste winkelruimtes aanwezig op de Schiedamseweg Deze locatie heeft een b.v.o. van 289m² waarbij er nog de mogelijkheid bestaat om aan de achterzijde ca. 50m² kantoor en/of dagverblijf te realiseren. Dit deel van de Schiedamseweg is het drukst bezocht mede door de aanwezigheid van de Jumbo supermarkt en de Mc Donald. Onderhavig object beschikt over een kleine overheaddeur aan de achterzijde, de Noordschans, voor laden en lozen grenzend aan de openbare laad en los zone .

Indeling met Indicatieve Oppervlakte
De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 289m² welke momenteel is onder verdeeld in winkelruimte met werkruimte aan de achterzijde.

 

Voorzieningen
De ruimte zal casco worden opgeleverd waarbij alle aanwezige voorzieningen om niet in gebruik worden gegeven aan de huurder waaronder.

Airco;
Beveiliging;
Toiletgroepen;
Rolluiken:
Pantry:
Verwarming.

 

Bereikbaarheid
Het object is goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende betaald parkeren in de omgeving.

 

Huurprijs
€ 3.750,00 per maand excl. BTW

 

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

 

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijzigingen van het jaarprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijsindex Laag (CPI) reeks Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten aan de Inspectie der Omzetbelastingen om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

 

Huuringangsdatum
In overleg, doch spoedig

 

Huurtermijnen
5 jaar + 5 optie jaren.

 

Zekerheidsstelling
Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden huurverplichting.

 

Omgeving
De Schiedamseweg vormt de verbinding van Delfshaven naar Schiedam en is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De Schiedamseweg is een bekende winkelstraat in de Rotterdamse deelgemeente Delfshaven. De Schiedamseweg loopt tussen de Aelbrechtskolk in historisch Delfshaven en het Marconiplein. Vanaf het Marconiplein loopt de Schiedamseweg als onderdeel van Schielands Hoge Zeedijk door tot de gemeentegrens van Schiedam. Dit gedeelte is in de volksmond bekend als Rotterdamsedijk.

 

Staat van Oplevering
Het gehuurde wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren en waarvoor verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) en in huidige staat om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

 

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

 

Inlichtingen
De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.
’s-Gravendijkwal 60-a
3014EG Rotterdam
telefoonnummer: 010-4331160
telefaxnummer: 010-2130840
website: www.devroedtbhv.nl
e-mail: info@devroedtbhv.nl

 

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd

Locatie
010-4331160info@devroedtbhv.nlwww.devroedtbhv.nl