Schiedamseweg 127 te Rotterdam

Schiedamseweg 127 te Rotterdam

Schiedamseweg127 te Rotterdam
Oppervlakte pand
75 m2
Prijs
€ 1,425
Details

TE HUUR Schiedamseweg 127 te Rotterdam

 

Betreft
Te huur nette hoek winkelruimte gelegen aan de Schiedamseweg 127  te Rotterdam. De Schiedamseweg is een lang gerekt winkelstraat waar een grote diversiteit aan winkels gevestigd. 2 maal per week is er een weekmarkt welke voor veel bezoekers zorgt. Momenteel behoort het niet tot de mogelijkheid om op deze locatie een horeca gerelateerde onderneming te vestigen

 

Indicatieve oppervlakte en indeling

Het object heeft een oppervlakte ca. 75m².

 

Voorzieningen

-Keuken

-Toilet

-Nette afgewerkte wanden en plafond

-Tegelvloer

-Overige voorzieningen in overleg

 

Huurtermijn
De huurtermijn is vijf jaar met een aansluitende periode van vijf jaar, eventueel in overleg kunnen er andere huurtermijnen worden overeengekomen

 

Oplevering

Per direct

 

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.425,00 per maand excl. BTW

 

Voorschot servicekosten
Nader overeen te komen

 

Omgeving

De Schiedamseweg vormt de verbinding van Delfshaven naar Schiedam en is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De Schiedamseweg is een bekende winkelstraat in de Rotterdamse deelgemeente Delfshaven. De Schiedamseweg loopt tussen de Aelbrechtskolk in historisch Delfshaven en het Marconiplein. Vanaf het Marconiplein loopt de Schiedamseweg als onderdeel van Schielands Hoge Zeedijk door tot de gemeentegrens van Schiedam. Dit gedeelte is in de volksmond bekend als Rotterdamsedijk.

 

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met b.t.w.

 

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

 

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

 

Staat van Oplevering

Het gehuurde wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren en waarvoor verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) en in huidige staat om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

 

Bijzonderheden

Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

 

Inlichtingen: 

De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.
‘s-Gravendijkwal 60-a
3014 EG ROTTERDAM
Telefoonnummer: 010 – 4331160
Website: www.devroedtbhv.nl
E-Mail: info@devroedtbhv.nl

 

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

 

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Locatie
010-4331160info@devroedtbhv.nlwww.devroedtbhv.nl