Nieuwe Binnenweg 411-B te Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 411-B te Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 411-B te Rotterdam
Oppervlakte pand
80 m2
Prijs
€ 925
Details

TE HUUR Nieuwe Binnenweg 411-B te Rotterdam

 

Object
Aan de Nieuwe Binnenweg bieden wij aan te huur een winkelruimte met een totale oppervlakte v.v.o. van ca. 80 m². De Nieuwe Binnenweg ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Rotterdam heeft het laatste jaar een enorme metamorfose ondergaan waardoor deze aan het uitgroeien is als de winkelstraat van Rotterdam-West.

 

Indeling met Indicatieve Oppervlakte
De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 85m² welke is onder verdeeld in ca. 60 m² begane grond en ca.25 m² entresol

 

Voorzieningen
De ruimte zal casco worden opgeleverd waarbij alle aanwezige voorzieningen om niet in gebruik worden gegeven aan de huurder

 

Bereikbaarheid
Het object is goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende betaald parkeren in de omgeving.

 

Huurprijs
€ 925.00 per maand excl. BTW

 

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

 

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijzigingen van het jaarprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijsindex Laag (CPI) reeks Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten aan de Inspectie der Omzetbelastingen om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

 

Huuringangsdatum
In overleg, doch spoedig

 

Huurtermijnen
5 jaar + 5 optie jaren.

 

Zekerheidsstelling
Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden huurverplichting.

 

Omgeving
De ruimte ligt in de wijk Middeland, het Nieuwe Westen aan de Nieuwe Binnenweg. De Nieuwe Binnenweg ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Rotterdam heeft het laatste jaar een enorme metamorfose ondergaan waardoor deze aan het uitgroeien is als de winkelstraat van Rotterdam-West met een grote diversiteit aan winkels en horeca gelegenheden.

 

Staat van Oplevering
Het gehuurde wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren en waarvoor verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) en in huidige staat om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

 

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

Door de huidige gebruiker wordt een overnamesom gevraagd e.e.a. in overleg.

 

Inlichtingen
De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.
’s-Gravendijkwal 60-a
3014EG Rotterdam
telefoonnummer: 010-4331160
telefaxnummer: 010-2130840
website: www.devroedtbhv.nl
e-mail: info@devroedtbhv.nl

 

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Locatie
010-4331160info@devroedtbhv.nlwww.devroedtbhv.nl