Nieuwe Binnenweg 226-A te Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 226-A te Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 226-A te Rotterdam
Oppervlakte pand
75 m2
Prijs
€ 1,250
Details

 

 

TE HUUR

Nieuwe Binnenweg 226-A te Rotterdam

 

Object

Te huur zeer nette winkelruimte gelegen de druk bezochte Nieuwe Binnenweg 226-A. Mede door de Albert Heijn welke in de nabijheid is gevestigd is dit één van de drukst bezochte gedeeltes van deze lang gerekte winkelstraat

 

Indeling met Indicatieve Oppervlakte

De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 75m²

 

Voorzieningen

De ruimte zal casco worden opgeleverd waarbij alle aanwezige voorzieningen om niet in gebruik worden gegeven aan de huurder

 

Bereikbaarheid

Het object is goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende betaald parkeren in de omgeving en het openbaar vervoer, tram en metro bevindt zich op loop afstand.

 

Huurprijs

€ 1.250,00 per maand onbelast met BTW

 

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

 

Huurprijsherziening

De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijzigingen van het jaarprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijsindex Laag (CPI) reeks Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Huuringangsdatum

In overleg, doch spoedig

 

Huurtermijnen

5 jaar + 5 optie jaren.

 

Zekerheidsstelling

Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting.

 

Omgeving

De Nieuwe Binnenweg is gelegen in het stadsdeel centrum Rotterdam. De Binnenweg, oude en nieuwe eindigen bij de Binnenwegse brug over de Coolvest en de Binnenwegse Poort. De Oude Binnenweg en de Nieuwe Binnenweg zijn zowel overdag als ‘s avonds  druk bezocht. De Nieuwe Binnenweg, bloeit  door de vele trendy winkels, cafés en restaurants en is met het voetgangersgebied tussen de Karel Doormanstraat de Mauritsweg en de Binnenwegplein een uitstekend en bekend winkelgebied.

 

Staat van Oplevering

Het gehuurde wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren en waarvoor verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) en in huidige staat om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

 

Bijzonderheden

Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

 

Inlichtingen

De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.
’s-Gravendijkwal 60-a
3014EG Rotterdam
telefoonnummer: 010-4331160
telefaxnummer: 010-2130840
website: www.devroedtbhv.nl
e-mail: info@devroedtbhv.nl

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie
010-4331160info@devroedtbhv.nlwww.devroedtbhv.nl