Zevenkampse Ring 307-a en 303-b te Rotterdam
Oppervlakte pand
350 m2
Prijs
€ 1,500
Details

Te huur/pacht aangeboden:
Twee onafhankelijk naast elkaar gelegen horecabedrijven: een leuk gezellig eetcafé en het naast gelegen “disco café”, gelegen aan de Zevenkampse Ring 307-a en 307-b,onderdeel van het winkelgebied WC Ambachtsland.

Café Nagel is een gezellig eetcafé waar u niet alleen van een drankje en een hapje kunt genieten, maar ook een potje kunt biljarten en darten! Het is 7 dagen per week geopend. Het naast gelegen “disco café” leent zich uitstekend voor een privé besloten feest, een borrel, bedrijfsfeest, studentenfeest of receptie.

 

Het café heeft een mooie lange bar met achterkast, nette toiletgroepen, zitplekken, rokersruimte, biljart en een dart gelegenheid. De aanwezige keuken is voorzien van alle apparatuur op borrelhapje en lunch of een compleet diner te vervaardigen. De inrichting typeert zich door het huiskamergevoel wat deze uitstraalt.

 

Het “discocafe” met eigen entree met op de 70 jaren geïnspireerde discovloer een ruimte rechte bar, diverse knusse zithoekjes en zitplekken is een ideale locatie voor privé besloten feest, een borrel, bedrijfsfeest, studentenfeest of receptie. De ruimte beschikt over nette toiletgroepen en door de achtergelegen keuken is het mogelijk om qua eten uitgebreid uit te pakken.

 

Het eetcafé is thans een plaats waar men zijn glas wijn of bier drinkt in een rustige en sfeervolle ambiance. Rondom vindt u diverse winkels en bedrijven. Een leuk bedrijf voor een ondernemer met een caféhart en ambities voor een eetcafé

 

Pachtsom/huursom:
De pacht en huursom voor de beiden exploitatie is € 1.500,- excl. BTW huur per week.

 

Aantal dagen per week open: 7 dagen per week Maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 24.00 vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 02.00 Speelautomatenverplichting: Ja

Brouwerijverplichtingen: Nee

Leveranciersverplichtingen: Nee

 

Object adres:
Zevenkamsering 307-a en Zevenkampsering 303-b te Rotterdam

 

Oppervlakte:
Eetcafé Nagel; café annex eetcafé, toiletgroep met rokersruimte heeft een oppervlakte van 120m² en het disco café met keuken heeft een oppervlakte van 230m²

 

Omgeving:
Zevenkamp is een wijk in Rotterdam Oost met ca 17.500 inwoners het telt twee winkelcentra, Ambachtsland (het grootste) waarde onderhavige horeca exploitaties onderdeel van uitmaken en Nieuw Verlaat. Beiden zijn gelegen aan de metrohaltes van dezelfde naam. In de wijk zijn verschillende voorzieningen voor jong en oud waaronder ander het naast gelegen zwembad er één van is.

 

Huurprijs en pachtsom herziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijzigingen van het jaarprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijsindex Laag (CPI) reeks Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Omzetbelasting:
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten aan de Inspectie der Omzetbelastingen om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

 

Ingangsdatum:
In overleg, doch spoedig

 

Termijnen:
In overleg.

 

Zekerheidsstelling:
Er dient een waarborgsom te woorden af te geven van € 19.500,00 excl. BTW.

 

Parkeren:
Parkeren is ruim voldoende aanwezig en gratis

 

Bijzonderheden:
Het tot stand komen van een overeenkomst geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

 

Inlichtingen
De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V.
’s-Gravendijkwal 60-a, 3014EG Rotterdam
telefoonnummer: 010-4331160
website: www.devroedtbhv.nl
e-mail: info@devroedtbhv.nl

 

De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Locatie
010-4331160info@devroedtbhv.nlwww.devroedtbhv.nl